Dine muligheder for tilbygning

Går du og drømmer om at tilføje nogle kvadratmeter til dit hus? Så er en tilbygning måske noget for dig. Før du går i gang med tilbygningen, bør du gøre dig overvejelser angående projektet; hvor stor tilbygningen skal være, hvordan det skal se ud, og hvilke materialer der skal bruges. Når du får lavet tilbygning, bør du finde ud af, hvor stort et område du kan og vil tilbygge. Når du har størrelsen på din tilbygning, bør du tænke på stilen af tilbygningen.

Hvis du bor i et ældre hus, er det især relevant med stilen af tilbygningen. En tilbygning kommer sjældent til at passe helt med stilen på dit hus, hvis du bor i et ældre hus. Dog kan det stadig komme til at se godt ud. Som så meget andet kommer det helt an på, hvordan man gør brug af sine muligheder. Har du spørgsmål til, hvilke tilbygningsmuligheder du har? Så står vi klar med rådgivning og vejledning, så du er velinformeret om dine muligheder.

Tilbygning i Esbjerg og omegn

Egsgaard Byg ApS tilbyder tilbygning i Esbjerg og andre områder langs den jyske vestkyst. Så bor du i dette område, eller har du et sommerhus, der kunne bruge flere kvadratmeter? Så giv os et kald og få gang i din tilbygning.

Tilbygning i høj kvalitet

Når du bestiller en tilbygning, vil du have et tømrerfirma, der udfører et godt stykke arbejde. Egsgaard Byg ApS udfører opgaven, som du vil have det. Vi gør altid meget ud af at få en grundig samtale med kunden om, hvilke forestillinger og forventninger der er til opgaven. Derfor leverer vi altid et produkt, som kunden er tilfreds med, fordi vi forstår, hvad kunden vil have, og vi leverer det i høj kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Så kunne du tænke dig flere kvadratmeter i dit hjem eller sommerhus, så giv os et kald. Du kan kontakte os på tlf: 61 27 11 50, mail egsgaardbyg@gmail.com eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på en tilbygning.