Sommerhus nybyg i Esbjerg, Varde og omegn

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagens travlhed, eller går du rundt med en drøm om nybyggeri af sommerhus? Hos Egsgaard Byg ApS har vi stor erfaring med nybyggeri af sommerhuse nær Esbjerg, Varde og omegn.

Din tilfredshed er det vigtigste for os, og derfor bestræber vi os altid på at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Som professionelt tømrer- og snedkerfirma har vi har specialiseret os i opbygning af sommerhuse i træ, da det giver os mulighed for at lave smukke detaljer og unik træarkitektur.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus?

Prisen på nybyg af sommerhus afhænger af designtype, valg af materialer og selvfølgelig antallet af kvadratmeter. Derudover afhænger prisen også af, hvor meget du selv ønsker at involvere dig i byggeprojekt.

Vi tilbyder nemlig både sommerhus nybyg som medbyg eller som nøglefærdigt sommerhus. Så uanset om du ønsker selv at prøve tømrerfaget, eller hvis du ønsker en præfabrikeret og nøglefærdig løsning, så står vi klar til hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Vi udfører andre tømrer- og snedkeropgaver

Udover nybyggeri af sommerhuse udfører vi også en bred vifte af andre tømrer- og snedkeropgaver.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

  • Tagarbejde
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Renoveringsarbejde
  • Tilbygning og ombygning

Kontakt os og hør nærmere om nybyggeri af sommerhuse

Går du og drømmer om at få nybygget et helt nyt sommerhus, eller har du spørgsmål vedrørende vores nøglefærdige sommerhuse? Så kontakt os på telefon 61 27 11 50 eller e-mail egsgaardbyg@gmail.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.