Erfaring med nybyggeri

Skal du have bygget et nyt hus? Egsgaard Byg ApS tilbyder hjælp med nybyggeri. Som tømrer har vi over 10 års erfaring med alt inden for byggeri, og når der er tale om nybyggeri, er det vigtigt at have erfarne hænder ind over projektet.

Nybyggeri i gode hænder

Hos Egsgaard Byg ApS sætter vi en stor ære i at udføre arbejdet til kundens tilfredsstillelse. Derfor gør vi altid alt for, at nybyggeriet udføres præcis, som kunden vil have det. Med vores dedikation til arbejdet og kontakt til kunden, kan vi altid garantere et godt resultat. Du er med andre ord i gode hænder, når du får udført nybyggeri af Egsgaard Byg ApS.

Fordele ved nybyggeri

Når det kommer til nybyggeri, har fordelene ingen ende. Fordi huset er helt nybygget, lever det op til nye energi og byggekrav. Med et nyt hus får du samtidig et sundere indeklima og et mere økonomisk hjem. Og hvis du beslutter dig for at flytte engang i fremtiden, er nybyggede huse også en del nemmere at sælge end ældre huse.

Den eneste ulempe er, at det virker lidt dyrt, når man først går i gang. Men den ulempe bliver hurtigt tonet ud af alle fordelene. Og prisen på nybyggeri indtjener sig selv igen med energibesparelserne og glæden ved et splinternyt hus.

Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri

Så leder du efter et tømrerfirma, der er klar til at påtage sig din opgave, har du fundet det. Vi er erfarne inden for nybyggeri og kan derfor garantere et godt produkt. Hvis du vil have vores hjælp, kan du kontakte os på tlf: 61 27 11 50, mail egsgaardbyg@gmail.com eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på nybyggeri.

Har du spørgsmål angående nybyggeri eller andet arbejde, vi udfører, er du også meget velkommen til at kontakte os.