Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig

Renovering

Renovering i Esbjerg og omegn

Egsgaard Byg ApS tilbyder renovering af dit gamle hus i Esbjerg og omegn langs den jyske vestkyst. Så har du en drøm om at få renoveret dit hus og give det mere levetid, så står vi klar med en behjælpelig og erfaren hånd til at udføre renovering for dig.

Renovering i alle størrelser

Vi tilbyder renovering af hus, døre og vinduer osv. Vi har stor erfaring indenfor tømrerfaget og har derfor været ude for enhver udfordring. Vi er derfor sikre på at vi kan hjælpe dig med din opgave. Om din opgave angående renovering er stor eller lille gør ingen forskel for os. Vi udføre altid arbejdet med den samme professionelle ånd uanset hvilken udfordring vi bliver stillet overfor. Har du en kompliceret renoveringsopgave byder vi udfordringen velkommen og kommer i gang med arbejdet.

Tæt kontakt under renoveringen

Når du bestiller renovering hos os kan du regne med en vedvarende kontakt og en god samtale om opgaven. Vi mener ikke at man kan udføre en renovering ordentligt uden at få og bevare en ordentlig kontakt med kunden. Derfor gør vi altid meget ud af at så en samtale med kunden så alle parter er enige om målet for renoveringen.

Spørgsmål angående renovering

Renovering kan være et lidt bredt begreb og det kan derfor være lidt svært at vide om firmaer udføre lige netop den opgave du står med. Vi anbefaler at du ringer til os på tlf: 61 27 11 50 hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du er i tvivl om vi kan klare din opgave. Så kan vi få en god samtale om dit projekt og samtidig få udarbejdet en estimering på en pris.

Få et uforpligtende tilbud på renovering.

Så hvis du leder efter et pålideligt tømrerfirma der kan klare din renoveringsopgave, behøver du ikke lede længere. Du er velkommen til at kontakte os om din opgave på tlf: 61 27 11 50, e-mail egsgaardbyg@gmail.com eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på renovering.

Skriv til os

Firmainfo

Egsgaard Byg ApS
CVR: 33644183

Adresse

Lundtangvej 80,
6855 Outrup

Kontaktinfo

Telefon: 61 27 11 50
E-mail: egsgaardbyg@gmail.com