Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig

Ombygning

Intern og ekstern ombygning

Har du tanker om at få udført en ombygning i dit hus? Ombygning kan være både eksternt og internt. Ekstern ombygning kan være ændring i facaden af huset, f.eks. ved at ændre tagtypen fra spids tag til fladt tag eller omvendt. Intern ombygning er især populært i ældre huse, da husets opbygning er forældet i indretning og plads organisering. En ombygning er en måde hvorpå du kan give dit hus nyt liv, og mere plads. Du kan få fjernet de unødvendige vægge, de ubrugelige gange og bytte dem ud med mere plads og større værelser på det samme areal.

Hvis du har et ældre hus og du føler at du mangler plads, så bør du overveje ombygning før du overvejer at flytte eller at lave en tilbygning. Du vil bliver overrasket over hvor meget en ombygning kan gøre for facaden og det interne udseende af dit hus.

Hjælp til ombygning

En ombygning kan være et større projekt afhængig af hvad opgaven går ud på. Uanset hvad din opgave er forstår vi godt at en ombygning nogle gange kan virke lidt overvældende. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning om hvilke muligheder du har med din opgave så du kan komme roligt og sikkert i mål med din ombygning.

Hvad er fordelene ved en ombygning

Der er mange fordele ved at få lavet en ombygning af dit hus. Fordelene er selvfølgelig afhængig af hvilken slags ombygning der er tale om. Hvis der er tale om at fjerne vægge og ombygge gange i huset, er en fordel at du får mere plads på de samme kvadratmeter og dermed får udnyttet pladsen bedre. Derimod hvis du får lavet en ombygning på facaden af dit hus, er fordelene i form af levetid og udseende på huset. En fordel der til gengæld gælder for enhver ombygning er at det vil øge værdien på dit hus.

Få et uforpligtende tilbud på en ombygning

Så hvis du leder efter en tømrer der kan udføre en professionel ombygning i høj kvalitet, så har du fundet det rette sted. Hvis du har en opgave til os er du velkommen til at kontakte os på tlf: 61 27 11 50, e-mail egsgaardbyg@gmail.com eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på en ombygning.

Skriv til os

Firmainfo

Egsgaard Byg ApS
CVR: 33644183

Adresse

Lundtangvej 80,
6855 Outrup

Kontaktinfo

Telefon: 61 27 11 50
E-mail: egsgaardbyg@gmail.com