Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig

Tagdækning Esbjerg & Varde

Hos Egsgaard Byg ApS har vi valgt at specialisere os i tagdækning, samt reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.​ Som professionel tømrer har vi mange års erfaring med belægning af nyt tag, hvilket er din garanti for solidt udført tagarbejde.

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder I Esbjerg, Varde og omegn, med nyt tag, tag reparation og meget andet. Med vores store ekspertise indenfor branchen, tilbyder vi kvalitetsløsninger indenfor tagarbejde til private, såvel som erhvervskunder.

​Tagreparation, tagrenovering og nyt tag

Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. På den måde kan du overleve uden at købe nyt tag lidt endnu.

​Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, når de under en gennemgang opdager skader på taget.​ Hos Egsgaard Byg udfører vi både små og store tagreparationer, der kan forlænge tagets levetid.

Er du i tvivl om dit hus trænger til et nyt tag eller om dit tag blot trænger til en tagreparation eller tagrenovering, så tilbyder vi naturligvis også råd, vejledning og et professionel løsningsforslag på tagdækning.

Er uheldet ude, og ender det med at tagreparation og tagrenovering ikke er nok, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig med belægning af nyt tag.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

Skal du have nyt tag? Har du spørgsmål, eller mangler du en tagdækker i Esbjerg, Varde eller omegn? Så kontakt os på telefon 61 27 11 50 eller egsgaardbyg@gmail.com, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Nyt tag

Skriv til os

Firmainfo

Egsgaard Byg ApS
CVR: 33644183

Adresse

Lundtangvej 80,
6855 Outrup

Kontaktinfo

Telefon: 61 27 11 50
E-mail: egsgaardbyg@gmail.com