Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig
Har du spørgsmål? Ring på 61 27 11 50 Kontakt mig Læs mere om mig

Sommerhus nybyg i Esbjerg, Varde og omegn

Trænger du til at kommer lidt væk hverdagens travlhed, eller går du rundt med en drøm om nybyggeri af sommerhus? Hos Egsgaard Byg ApS har vi stor erfaring med nybyggeri af sommerhuse nær Esbjerg, Varde og omegn. 

Din tilfredshed er det vigtigste for os, derfor bestræber vi os altid på at levere kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Som professionel tømrer- og snedkerfirma, har vi har specialiseret os i opbygning af sommerhuse i træ, da det giver os mulighed for at lave smukke detaljer og unik træarkitektur.

Hvad koster det at bygge nyt sommerhus

Prisen på nybyg af sommerhus afhænger af hvilken designtype, valg af materialer og selvfølgelig antallet af kvadratmeter. Derudover afhænger prisen også af, hvor meget i selv ønsker at involvere jer i byggeprojekt.

Vi tilbyder nemlig både sommerhus nybyg som medbyg eller som nøglefærdig sommerhus. Så uanset om du ønsker selv at prøve tømrerfaget, eller hvis du ønsker en præfabrikeret og nøglefærdig løsning, så står vi klar til hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Vi udfører andre tømrer og snedkeropgaver

Udover nybyggeri af sommerhuse, udfører vi også en bred vifte af andre tømrer og snedkeropgaver.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

Kontakt os og hør nærmere om nybyggeri af sommerhuse

Går du og drømmer om at få nybygget et helt nyt sommerhus, eller har du spørgsmål vedrørende vores nøglefærdige sommerhuse? Så kontakt os på telefon 61 27 11 50 eller e-mail egsgaardbyg@gmail.com.

Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Skriv til os

Firmainfo

Egsgaard Byg ApS
CVR: 33644183

Adresse

Lundtangvej 80,
6855 Outrup

Kontaktinfo

Telefon: 61 27 11 50
E-mail: egsgaardbyg@gmail.com